Slide background

Ontwerp zelf uw eigen webshop

Selecteer uw eigen voorkeuren

Zelf een webshop maken

Een eigen webshop maken

Wilt u een professionele webshop online zetten? Hosting.nl biedt u verschillende gratis softwarepakketten aan waarmee u zelf een gedegen webshop kunt maken.

Bestel uw domeinnaam inclusief gewenste hostingpakket. Na activatie kunt u inloggen op het gebruiksvriendelijke control panel van waaruit u eenvoudig alle data beheert. Met één muisklik zoekt en installeert u de juiste software en kunt u beginnen met de bouw van uw webshop.

Voordelen

Check Bereik een grotere doelgroep
Check Genereer omzet online
Check Overzichtelijk productbeheer
Check Inzichtelijk klantenbestand

Een webshop die presteert

webshop zelf maken

Gebruik professionele software

Beschikt u over weinig technische kennis? Wilt u direct dat systemen goed werken? Er zijn diverse applicaties die het u gemakkelijk maken om een webshop te bouwen. Toepassingen als Magento, PrestaShop, OpenCart en Zen Cart, bieden u de mogelijkheid om uit verschillende professionele templates te kiezen. Bovendien zijn er tientallen functies die u kunt toepassen om de webshop uniek en zo uitgebreid te maken als u zelf wilt.  Voeg verschillende betaalmethodes toe, maak de shop toegankelijk voor verschillende landen of laat klanten producten met elkaar vergelijken. De mogelijkheden voor uw eigen webshop zijn oneindig.

Kies uw stijl

Online winkelen wordt steeds populairder. Het is daarom nog belangrijker om onderscheidend te zijn met uw webshop. Zorg ervoor dat u een duidelijk huisstijl heeft. Hiermee geeft u de webshop identiteit en creëert u meer vertrouwen bij de websitebezoeker. Een bestaande huisstijl kunt u eenvoudig doorvoeren in de webshop zodat uw presentatie zowel on- als offline gelijk zijn aan elkaar.

Pas verschillende functionaliteiten toe

Door verschillende functionaliteiten aan uw webshop toe te voegen, zorgt u voor meer interactie met de websitebezoeker. Zorg ervoor dat u regelmatig acties houdt en pas e-mailmarketing toe om bestaande klanten terug te laten komen en nieuwe klanten te werven. Biedt de klant de mogelijkheid om eenvoudig producten met elkaar te vergelijken of laat klanten upsellen door meer producten uit dezelfde categorie te laten zien.

Beveilig uw webshop

Wanneer u een webshop online zet, krijgt u te maken met overdracht van persoonlijke gegevens van klanten. Denk bijvoorbeeld aan de adres- en bankgegevens. U wilt niet dat deze gegevens door hackers onderschept kunnen worden. Om dit te voorkomen, biedt Hosting.nl de mogelijkheid om uw webshop te beveiligen met een SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle data versleuteld over het internet verstuurd wordt. Derden maken op dat moment geen schijn van kans om gegevens te onderscheppen.

versleutel uw data met ssl

Gratis software pakketten

In 3 stappen geregeld

Bestel een M hostingpakket
Voor maar € 9,75 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met PrestaShop
Met 1 muisklik geïnstalleerd