Slide background

Bouw een volledige webshop met Magento

Presteer optimaal met uw verkopen

Magento gebruiken voor uw webshop

Wanneer u van plan bent om een webshop te starten, kunt u kiezen voor Magento. De software van Magento bevat een uitgebreid e-commercesysteem die u zelf kunt uitbreiden. Magento biedt u de mogelijkheid om uw klanten, orders en producten gemakkelijk te beheren. Zo kunt u niet alleen uw voorraad in de gaten houden, maar ook producten met elkaar vergelijken en klanten laten upsellen. Kies een template dat aan uw wensen voldoet en laat klanten betalen via verschillende betaalmethodes.

Magento is aan te bevelen voor gevorderde gebruikers en is toe te passen vanaf een Large hostingpakket.

Voordelen

Check Wereldwijd het meest gebruikt
Check Veel betalingsmogelijkheden
Check Veel functionaliteiten mogelijk
Check Professioneel online
Check Met 1 klik aan de slag

Een Magento website

Magento website voorbeelden

Wat is Magento precies?

Magento is één van de meest populaire webshop systemen wereldwijd. De software heeft zowel een open source als enterprise editie. Het open source systeem maakt het voor iedereen mogelijk om een webshop online te zetten, al is enige technische kennis wel vereist. Magento is vooral populair vanwege de vele mogelijkheden en functionaliteiten die de software biedt. Zo is de webshop precies af te stemmen op uw voorkeuren door het installeren van extensies en plugins.

Het control panel van Magento

Het contol panel van Magento is overzichtelijk opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo kunt u eenvoudig producten, klanten en verschillende modules beheren. Geef aan in welke landen u actief wilt zijn, selecteer verschillende betalingsmogelijkheden en ontvang rapportages over de prestaties van uw webshop. Verstuur nieuwsbrieven en vraag direct realtime statistieken op over het over uw websitebezoekers en transactie. Met Magento beschikt u over een volledig content management systeem waarin u ieder onderdeel kunt afstemmen op uw wensen.

Diverse betalingssystemen

Magento ondersteunt diverse betalingssystemen voor uw webshop. Op die manier kunt u de klant zelf de keuze geven hoe zij online wenst te betalen.

Statistieken

Houd statistieken zelf in de gaten en analyseer hoe uw webshop presteert. Magento houdt alle statistieken realtime bij. Op deze manier bent u altijd op de hoogte.

Magento templates & modules

Deel de webshop geheel naar eigen wens in qua lay-out, vormgeving en functionaliteiten. Magento biedt tal van verschillende templates en modules.

Support

Makers en gebruikers van Magento hebben een Nederlands forum opgezet waar iedereen elkaar kan helpen.  U kunt hier ook zelf vragen stellen en andere helpen.

Magento installatie

Hosting.nl zorgt ervoor dat u direct kunt beginnen. Met één klik op de muis heeft u Magento geïnstalleerd en kunt u aan de slag.

Zoekmachineoptimalisatie

De software van Magento zorgt ervoor dat u direct door zoekmachines gevonden wordt. Versterk daarnaast uw online positie met behulp van onze vindbaarheid tips.

In 3 stappen geregeld

large hostingpakket

Bestel een L hostingpakket
Voor maar € 12,50 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met Magento
Met 1 muisklik geïnstalleerd

Wat is open source?

Open source is een bron waar iedereen toegang tot heeft om er vrij gebruik van te maken. Een bron kan in dit geval bijvoorbeeld een softwarepakket zijn. Opensourcesoftware wordt veelal gecreëerd door een community die bestaat uit programmeurs, overheidsorganen of organisaties. Door alle krachten te bundelen via een community, is het mogelijk om nieuwe applicaties te ontwikkelen en verbeteren. Door de bron dus vrij te geven, kan dus een software applicatie ontwikkeld worden dat heel krachtig is.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Content management systemen, ook wel CMS genoemd, zijn ontwikkeld om een gebruiksvriendelijke interface te creëren voor een gebruiker. Een CMS is een software toepassing die het voor een gebruiker mogelijk maakt om overzichtelijk data te ordenen. Denk hierbij aan het verwerken van tekst, afbeelding, video’s en andere content. Door een content management systeem wordt technische kennis overbodig omdat de technische onderdelen al verwerkt zijn in de software.