PrestaShop

Slide background

Ontwerp uw webshop met PrestaShop

Voor een internationale markt

PrestaShop gebruiken voor uw webshop

Voor een webshop met uitgebreide functionaliteiten, kunt u gebruik maken van PrestaShop. De software is afgestemd op een internationale markt waarbij u keuze kunt maken uit diverse betaalmogelijkheden, belastingtarieven, talen en tijdzones. Beheer uw voorraad, plaats uw producten op Ebay, Google Shopping en Amazon, pas cross-selling toe en vergelijk producten met elkaar. PrestaShop biedt meer dan driehonderd functies aan om u website geheel naar eigen inzicht in te richten.

PrestaShop kan door iedereen gebruikt worden. Wel is enige technische kennis vereist.

Voordelen

Check Voor (inter)nationale markt
Check Diverse betalingsmethodes
Check Valuta en taal instelbaar
Check Makkelijk uit te breiden
Check Met 1 muisklik online

Een PrestaShop webshop

Prestashop website voorbeelden

Wat is PrestaShop precies?

PrestaShop is een open source content management systeem. De applicatie is speciaal ontworpen om vrij eenvoudig een webshop te kunnen maken. Hierdoor is het niet meer nodig om over complexe technische kennis te beschikken. PrestaShop is makkelijk te gebruiken door de gebruiksvriendelijke interface die de software ondersteunt. Het is daardoor voor iedere ondernemer mogelijk om producten en diensten overzichtelijk te beheren via verschillende beheerpagina´s. Tot slot biedt de toepassing talloze extra functionaliteiten waarmee de webshop verder uitgebouwd kan worden.

Het control panel van PrestaShop!

De webshop die u maakt met PrestaShop, beheert u via een gebruiksvriendelijk control panel. Wanneer u PrestaShop geïnstalleerd heeft, kunt u rechtstreeks inloggen en beginnen met het maken van uw webshop. Via de startpagina kunt u direct producten, orders en klanten beheren. Tevens heeft u de mogelijkheid om eenvoudig modules te installeren en updaten. Via de statistiekenpagina kunt u onder andere inzien wat uw conversie is en welke pagina’s goed bezocht worden.

Maak gratis gebruik van PrestaShop en ontdek hoe eenvoudig u zelf een webshop kunt maken.

PrestaShop templates & modules

Een webshop maken gaat u makkelijk af met PrestaShop. U kunt kiezen uit gratis templates en modules waarmee u de webshop op uw behoeften afstemt.

Meerdere betalingssystemen

Met PrestaShop heeft u de mogelijkheid om meerdere betalingssystemen te hanteren. Dit kan handig zijn wanneer u in meerdere landen actief bent.

Statistieken

Analyseer de statistieken van uw webshop en constateer welke producten het best verkopen. PrestaShop houdt realtime alle ontwikkelingen op uw webshop bij.

Support

Raadpleeg voor vragen of opmerkingen vrijwillig de community van PrestaShop. Hier helpen ontwikkelaars en andere gebruikers u graag.

PrestaShop installatie

Bij Hosting.nl heeft u geen omkijken naar de installatie. Via uw hostingpakket klikt u op het PrestaShop icoon, waarna de software automatisch geïnstalleerd wordt.

Vindbaar in zoekmachines

Webshops van PrestaShop worden goed geïndexeerd door zoekmachines als Google. Daarnaast zijn veel plugins speciaal gericht op online vindbaarheid.

In 3 stappen geregeld

Bestel een M hostingpakket
Voor maar € 9,75 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met PrestaShop
Met 1 muisklik geïnstalleerd

Wat is open source?

Open source, ook wel opensourcesoftware genoemd, geeft iedere gebruiker de mogelijkheid om vrij of gratis gebruik te maken van een bron. PrestaShop is een voorbeeld van open source. U mag de software gratis gebruiken voor uw eigen webshop. Opensourcesoftware wordt door een groep mensen ontworpen. Deze groep bestaat uit programmeurs, ontwerpers en in dit geval ook winkeliers en adviseurs. De software is zo ontworpen dat deze niet alleen gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker, maar ook beter afgestemd is op de consument.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem is ontworpen software die het voor u mogelijk maakt om content gemakkelijk te beheren. Vaak  wordt de term afgekort naar CMS. U kunt een CMS vergelijken met een computer waar u mappen en bestanden kunt ordenen. Het systeem zorgt ervoor dat u de content van de website overzichtelijk kunt ordenen, aanpassen en verwijderen zonder dat u enige technische kennis nodig heeft. Het systeem maakt het dus eenvoudiger om zelf een webshop te maken en beheren.