Slide background

Bouw een uitgebreide website met Drupal

Snel ontwikkeld en geavanceerd

Drupal gebruiken voor uw website

Met Drupal bouwt u de meest uitgebreide en geavanceerde websites. Drupal wordt door veel gebruikers toegepast omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Naast de ontelbare keuze aan templates, zijn er duizenden modules beschikbaar om de website een geheel eigen identiteit te geven. Drupal is geschikt voor interactieve websites en kan tevens ingezet worden als e-commercesysteem.
Om Drupal te gebruiken, wordt enige technische kennis aangeraden.

Voordelen

Check Geavanceerde websites
Check Veel templates & modules
Check Flexibel CMS
Check Ook geschikt voor webshop
Check Met 1 muisklik online

Een Drupal website

Drupal website voorbeelden

Wat is Drupal precies?

Drupal is een content management systeem (CMS). Het content management systeem maakt het voor u mogelijk om op eenvoudige en overzichtelijke wijze een website te maken. U kunt daardoor zonder al teveel technische kennis een website presenteren die er professioneel uitziet. Drupal is evenals Joomla! en WordPress een open source software pakket. Dit betekent dat de software gratis gebruikt mag worden. Veel grote organisaties maken gebruik van Drupal om geavanceerde websites online te zetten.

Het control panel van Drupal

De software van Drupal bevat een control panel van waaruit u de website kunt maken en beheren. Wanneer u bent ingelogd, heeft u direct de mogelijkheid om pagina’s en artikelen aan te maken. Via het hoofdmenu heeft u eveneens de mogelijkheid om templates en modules te installeren. Wilt u rapportages inzien? Ook deze optie ondersteunt Drupal. Verder kunt u de website geheel op eigen wijze configureren en kunt u rechten toewijzen aan verschillende gebruikers.

Drupal templates

Kies uit duizenden templates die speciaal gemaakt zijn voor Drupal. Na installatie van een template, kunt u deze verder aanpassen aan uw wensen.

Vindbaar in zoekmachines

Drupal wordt door zoekmachines goed gevonden. U heeft hier dus geen omkijken naar. Raadpleeg onze tips hoe u hoog in zoekmachines kan komen te staan.

Drupal Modules

Drupal heeft standaard de populairste modules geïnstalleerd voor u. Wilt u een specifieke module? Drupal biedt duizenden verschillende modules aan.

Support

Komt u er niet uit en wilt u hulp? Drupal heeft een Nederlandse community voor vragen en opmerkingen. Iedereen helpt elkaar snel een effectief.

Drupal installatie

Geen gedoe met installeren. Bij afname van een hostingpakket, kunt u direct het Drupal icoon aanklikken en wordt de software automatisch geïnstalleerd.

Rechten toekennen

Het is goed mogelijk dat meerdere personen aan het werk zijn op uw website. Drupal biedt daarom de mogelijkheid om verschillende rechten toe te kennen aan gebruikers.

In 3 stappen geregeld

Bestel een S hostingpakket
Voor maar € 5,00 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met Drupal
Met 1 muisklik geïnstalleerd

Wat is open source?

Met open source wordt ook wel opensourcesoftware bedoelt. Het is programmeerwerk waarvan de codes vrijgegeven worden aan het publiek. Door het vrijgeven kan iedereen vrij gebruik maken van de software en is een gebruiker tevens in staat om de software aan te passen en te verbeteren. Opensourcesoftware wordt ontwikkelt door een gemeenschap van mensen. Zo werken programmeurs, overheden en verschillende bedrijven aan allerlei software applicaties en worden bestaande applicaties continu verbeterd.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem is software die ervoor zorgt dat een website makkelijk en overzichtelijk te beheren is. Het content management systeem zorgt ervoor dat de gebruiker zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kan toevoegen, pagina’s kan wijzigen of extra elementen kan toevoegen. Het is ongeveer vergelijkbaar met het ordenen en aanmaken van documenten en mappen zoals op een computer.  Een groot voordeel van een CMS is dat vrijwel geen technische kennis vereist is om het te kunnen gebruiken.