Eigen website maken

Slide background

Ontwerp zelf uw website

Bepaal eenvoudig uw kleuren, indeling en vormgeving

Een eigen website maken

Bij Hosting.nl kunt u iedere website online zetten die u maar wenst. Om een website online te kunnen zetten, heeft u als eerste een domeinnaam en hosting nodig. Daarna kunt u direct aan de slag met uw website.

Hosting.nl biedt u een gebruiksvriendelijk contol panel van waaruit u gemakkelijk een website maakt. Met één muisklik installeert u eenvoudig software die wij ter beschikking stellen. Stel zelf uw template in, kies de gewenste kleuren, plaats afbeeldingen en teksten en uw website kan direct gepubliceerd worden voor bezoekers.

Voordelen

Check Vanaf € 2,50 per maand online
Check Keuze uit gratis softwarepakketten
Check Gebruiksvriendelijk control panel
Check Met 1 muisklik online

Aan de slag

website zelf maken

Hoe maak ik een eigen website?

Bent u er al uit hoe uw website eruit moet komen te zien, maar weet u nog niet precies hoe deze kunt maken? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw website te maken en uw ontwerp te bepalen. Hosting.nl biedt u via het hostingpakket verschillende software applicaties aan waarmee u eenvoudig een moderne en professionele website online kunt zetten. Alle applicaties maken gebruik van verschillende templates die u kunt afstemmen op uw smaak en voorkeuren. Installeer en activeer de gewenste toepassing automatisch via het control panel en start direct.

Bepaal uw doel

Stel vast wat het doel is van de website voordat u aan de slag gaat. Wat wilt u doen met uw website? Aan de hand van deze vraagstelling kunt u direct onderscheid maken of u een informatieve website, webshop, blog, portfolio, fotoalbum of forum online wilt zetten. Via het control panel van uw hostingpakket zijn tevens specifieke applicaties beschikbaar die al afgestemd zijn op de verschillende soorten websites.

Eigen huisstijl

Met een eigen huisstijl laat u uw identiteit zien. Het is dan ook van belang dat uw website uitstraalt wie u bent, wat u doet en wat uw doel is met de website. Heeft u al een bestaand bedrijf? Dan beschikt u wellicht al over visitekaartjes of brochures. De stijl van deze elementen kunt u doorvoeren in de uitwerking van uw website.

Start met SiteBuilder

Bent u nog niet bekend met verschillende software toepassingen als Joomla!, WordPress of Magento en heeft u weinig technische kennis? SiteBuilder biedt u de uitkomst om in enkele muisklikken een volledige website te maken. De gratis software biedt keuze uit meer dan 350 templates en kan nader afgestemd worden op uw behoeften. Een volledige SiteBuilder website kunt u al maken met een Extra Small hostingpakket.

website checklist

Inbegrepen software applicaties

In 3 stappen geregeld

Bestel een XS hostingpakket
Voor maar € 2,50 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met SiteBuilder
Met 1 muisklik geïnstalleerd