Slide background

Gebruik WordPress voor uw website

Kom professioneel en betrouwbaar over

WordPress gebruiken voor uw website

WordPress is websitesoftware waar u de meest exclusieve websites mee kunt maken. Vanuit een content management systeem (CMS) beheert u de gehele website. Wilt u een website maken met blogberichten, sliders, filmpjes, tekstkolommen of een portfolio? Alles is mogelijk met een WordPress website. Veel organisaties maken al gebruik van WordPress. Geef uw website vorm en deel deze in naar uw eigen smaak. Met een WordPress kunt u ieder onderdeel tot in detail uitwerken.

WordPress is gratis door iedereen te gebruiken omdat de software open source is.

Voordelen

Check Makkelijk te beheren
Check Professionele designs
Check Veel uitbreidingsmogelijkheden
Check Snel wijzigingen doorvoeren
Check Met 1 muisklik online

Een WordPress website

WordPress website voorbeelden

Wat is WordPress precies?

WordPress is een content management systeem (CMS), waarmee u gemakkelijk een website maakt en beheert. De software is open source en daarmee door iedereen gratis te gebruiken. Het voordeel van WordPress is dat u kunt kiezen uit duizenden website templates die reeds ontworpen zijn, waardoor u het ontwerp zelf niet hoeft te verzinnen. Na het installeren van een template kunt u direct aan de slag met het plaatsen van teksten en afbeeldingen. Installeer desgewenst extra onderdelen om uw website verder compleet te maken. Veel MKB’ers, internationale organisaties en overheidsorganen maken reeds gebruik van WordPress.

Het control panel van WordPress

Via het control panel van WordPress maakt en beheert u eenvoudig de gehele website. Wanneer u bent ingelogd, kunt u direct beginnen met de bouw. Upload eenvoudig het template dat het beste bij uw organisatie past, maak pagina’s en artikelen aan, upload en beheer alle afbeeldingen en pas verschillende widgets toe. Voeg extra gebruikers toe met eigen gebruikersprofielen en profiteer van alle andere functies die WordPress ondersteunt.

WordPress Themes

Kies uit één van de duizenden templates die WordPress gratis aanbiedt. Handig: veel templates zijn ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Vindbaarheid website

De software van WordPress zorgt er automatisch voor dat u gevonden wordt via zoekmachines. Daarnaast kunt u eenvoudig social media accounts aan uw website koppelen.

WordPress plugins

Voeg extra onderdelen aan uw website toe met behulp van plugins. Door het toepassen van verschillende functionaliteiten, wordt uw website nog professioneler.

Support

Omdat WordPress door iedereen gebruikt kan worden, helpt iedereen elkaar ook graag met supportvragen. Dit gebeurt via de support pagina.

WordPress installatie

Hosting.nl houdt het graag makkelijk voor u. Met één klik op de muis heeft u WordPress geïnstalleerd en kunt u direct beginnen met uw website.

Gebruikersrechten

Zijn er meer personen die de website beheren? Bij WordPress heeft u de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen aan te maken.

In 3 stappen geregeld

Bestel een S hostingpakket
Voor maar € 5,00 per maand

Kies uw domeinnaam
Gratis bij uw hostingpakket

Direct online met WordPress
Met 1 muisklik geïnstalleerd

Wat is open source?

Open source betekent letterlijk vertaald open bron. Wanneer een software open source is, betekent dit dat de software open is voor andere gebruikers. Iedereen mag dan gratis gebruik maken van de software. Opensourcesoftware wordt ontwikkeld door een gemeenschap van mensen. Hieronder bevinden zich allerlei programmeurs, overheden en andere organisaties. Door software openbaar toegankelijk te maken voor iedereen, kunnen applicaties of templates continu verder uitgebouwd en verbeterd worden.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem, afgekort CMS, is een software systeem waarmee u eenvoudig content kunt beheren. Het is een database waarin afbeeldingen, teksten en video’s opgeslagen kunnen worden waarna deze toegepast kunnen worden op de website. Een CMS systeem zorgt ervoor dat er geen technische kennis vereist is om een website te kunnen beheren. De software maakt het makkelijk om eenvoudig te schakelen tussen verschillende pagina’s en biedt een gebruiksvriendelijke interface.